Ana Sayfa Spor Toto Lig Maçları Uefa Avrupa Ligi Maçları Diğer Maçlar Goller Özetler Haberler

20 Ağustos 2010 Cuma

Deivid de Souza gitti..

Profesyonel Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Ligi ikinci haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde saat 19.00’da yaptığı antrenman ile başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenman öncesinde takımdan ayrılan oyuncumuz Devid de Souza takım arkadaşları, teknik ekip ve Can Bartu Tesisleri personeliyle vedalaştı. Vedalaşma sırasında duygusal anlar da yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında PAOK ile yapılan karşılaşmada 90 dakika forma giyen Gökhan Gönül, Andre Santos, Lugano, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, İlhan Eker, Mehmet Topuz, antrenör Turgay Altay ile bir yenilenme idmanı yaptı.

Diğer oyuncularımız ise koşu, koordinasyon, iki takım halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç ile idmanı tamamladı. Kalecilerimiz ise kaleci antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde ayrı bir çalışma yaptı.

Öte yandan Volkan Demirel, sağ üst adalesindeki ödem, Semih Şentürk diz ağrısı, Emre Belözoğlu sol üst adalesinde zorlanmaya bağlı ödem nedeniyle tesislerde tedavi gördü.

Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan’la bir çalışma yaparken Niang ise maçta sağ dizine ve sol üst adalesine aldığı darbeler nedeniyle koşu çalışmasının ardından tesislerde tedavi gördü.

Takımımız Trabzonspor maçı hazırlıklarını 21 Ağustos 2010 Cumartesi günü saat 18.00’de Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına açık olarak yapacağı idman ile devam edecek.

19 Ağustos 2010 Perşembe

Trabzonspor Fenerbahce maci canli izle

TRABZONSPOR A.Ş.FENERBAHÇE

Trabzonspor ile Fenerbahçe ligin 2.haftasında karşı karşıya geliyorlar.İki takımında mutlak hedefi üç puan tabikide.

İlk maçlarını kazanan iki ekipten bir tanesi ve şampiyonluğun güçlü adaylarından bir tanesi iki de iki yapma fırsatından olucak bu maçın sonunda.

Geçen sene Fenerbahçeye taraftarı önünde unutamıyıcağı bir beraberlik alan Trabzonspor Fenerbahçeyi son haftada şampiyonluktan etmişti.Fenerbahçe kuşkusuz bununda etkisi ile çok hırslı olucaktır.

Ancak Trabzonspor seyircisinin önünde maçı kazanmak istiyicektir.Daha detaylı bilgiler maç gününde burada.

Paok 1 Fenerbahce 0 Mac Skoru

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Yunan temsilcisi PAOK’a mağlup oldu.

PAOK: Kresic, Boussaidi, Pablo Garcia, Vitolo, Salpingidis, Muslimovic, Malezas, Contreras, Lino, Vierinha, Ivic
TEKNİK DİREKTÖR: Pavlos Dermitzakis

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, İlhan, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Caner, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

STAT: Toumba
HAKEM: Manuel Grafe (Almanya)
SAAT: 21.30
YAYIN: Euro Futbol

4. dakikada Alex'in soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde arka direkte topa yükselen Lugano'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

17. dakikada ceza yayı üzerinde Semih ile paslaşan Mehmet Topuz'un sert şutunda, top yandan auta çıktı.

19. dakikada sağdan Boussaidi'nin ortasında, ön direkte Andre Santos'un kafasından seken topu ceza alanı içinde sol çaprazda önünde bulan Vierinha, gelişine sert ve düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

22. dakikada Andre Santos'un ceza alanı dışından sol çaprazdan sert şutunda, kaleci Kresic'den dönen topu ceza alanının hemen dışında sağ tarafta kontrol eden Mehmet Topuz'un ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

26. dakikada orta sahadan Pablo Garcia'nın uzun pasında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Vierinha'nın aşırtma vuruşunda, top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

28. dakikada Lino'nun soldan ortasında, ön direkte müsait durumda bulunan Salpingidis topu dokunamayınca, meşin yuvarlak taca kadar gitti.

45. dakikada sağdan Salpingidis'in kullandığı serbest vuruşta, savunmanın arkasında ceza alanı içinde topla buluşan Muslimovic, sağ çaprazda kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, kaleciyi geçen topu direğin dibinde çizgiden çıkaran Gökhan Gönül, farkın 2'ye çıkmasını engelledi. Sarı-lacivertli futbolcular, bu pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle hakeme itiraz ettiler.

49. dakikada Alex'in soldan ortasında kaleci Kresic'in ıskaladığı topa sağ çaprazda Mehmet Topuz da dokunamadı. Kaleci Kresic, ikinci hamlede Niang'ın önünden topu olarak, önemli bir tehlikeyi önledi.

52. dakikada ceza alanı dışından kaleyi karşıdan gören yerden serbest vuruş kullanan Mehmet Topuz'un sert vuruşunda, kaleci Kresic güçlükle topu kornere çeldi. Alex'in soldan kullandığı korner atışında, kaleci Kresic'in yumrukladığı topu ceza alanı içinde önünde bulan Selçuk'un vuruşunda, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

57. dakikada PAOK'ta Vitolo, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikada soldan Alex'in kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde Mehmet Topuz'un kafa vuruşunda, top kaleci Kresic'te kaldı.

59. dakikada ceza alanı dışından kaleyi karşıdan gören yerden Alex'in kullandığı serbest vuruşta, kaleci Kresic son anda uzanarak, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

69. dakikada Niang'ın kafayla indirdiği topla ceza alanı sağ çaprazında buluşan Selçuk'un vuruşunda, kaleci Kresic iki hamlede topu direğin dibinde kontrol etti.

90 artı 1. dakikada ceza alanı içinde sol çaprazda toplu buluşan Vierinha'nın pasında Papazoglou'nun ön direkte bomboş pozisyonda vuruşunda, top üstten auta çıktı.

90 artı 2. dakikada Niang'ın ceza alanı dışından vuruşunda, savunmaya çarpan topla ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Topuz'un vuruşunda, top kaleci Kresic'den döndü. Ceza alanı dışında topu kontrol eden Gökhan Gönül'ün sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

PAOK, ilk yarıda attığı tek golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.